Dela

Styling - en bra bostadsaffär

Foto: Cim Ek. Inredare: Kristina, Studio Cuvier

Ett optimalt resultat
Inför en bostadsförsäljning brukar vi på Alvhem alltid styla lägenheten. Det är en del av förberedelserna och en god investering eftersom det alltid ger ett optimalt resultat. Stylingen gör stor skillnad såväl i intresset vid visningarna som i slutpriset.

Från små detaljer till stora förändringar
På Alvhem älskar vi inredning lika mycket som att göra bra bostadsaffärer och därför ser vi till att våra kunder får hjälp med allt kring styling och renovering inför försäljningen. Ibland behöver man göra större förändringar, såsom renovering av golv, dörrar och till och med badrum. Andra gånger handlar det om detaljer; det blir som en extra handpåläggning på en redan fint egenstylad lägenhet. Oavsett förändringarnas omfattning har vi flera skickliga samarbetspartners.

Sveagatan 10 - EJ stylat kök.jpg
Sveagatan 10 - stylat kök.jpg

Försäljningen gav 400 000 kronor mer än det ursprungliga priset. Det här är ett tydligt exempel på att styling verkligen gör skillnad

Sandra Guerrero, mäklare och en av Alvhems grundare

Flera vinster med styling
Som säljare av din bostad kanske du undrar vad du vinner på att styla lägenheten. På Alvhem vet vi att styling påverkar resultatet av din bostadsaffär. Även ett redan stilfullt hem behöver ett opartiskt öga som vet vad marknaden efterfrågar. Vi tar också fram det bästa med lägenheten inför fotograferingen. Med rätt ljussättning och möblering kommer hemmets alla fördelar i fokus och gör det extra attraktivt. Våra kunder får mer tilltalande bilder som i sin tur ger fler spekulanter inför visning och budgivning.

Man skulle kunna tro att det blir billigare att inte styla lägenheten professionellt, att det är en kostnad som man inte får igen genom budgivningen, men vi vet att det oftast är raka motsatsen. Målet är att lägenheten alltid ska se ut som på bilderna, vilket vi försäkrar genom att syna lägenheten in i det sista.

Sveagatan10 - EJ stylat vrum vinkel1.jpg
Sveagatan10 - stylat vrum vinkel1.jpg

Sandra Guerrero, mäklare och en av Alvhems grundare, berättar om en säljare som på våren skulle sälja sin bostad i Linnéstaden och som ville göra alla förberedelser själv.
– Lägenheten blev inte såld. Efter sommaren hjälpte Alvhem honom med styling och det blev ett fantastiskt resultat. Försäljningen gav 400 000 kronor mer än det ursprungliga priset. Det här är ett tydligt exempel på att styling verkligen gör skillnad, säger Sandra.

Vi rekommenderar


Läs vidare bland fler ämnen

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Captcha-kod

}