Dela

Hemma hos Ina Forssén - en passionerad champagneälskare

Hanna, Hugo och vår vän Ina Forssén är de passionerade personerna bakom Champagnebaren Forssén Öberg - stället Göteborg saknade för drygt fem år sedan. De importerar de flesta champagnerna själva och är oerhört noga med att lära känna och besöka varje producent de arbetar med. Helt enkelt för att kunna representera de enskilda champagnehusen på rätt sätt så att de kan förmedla deras filosofier. Fokus ligger på mindre producenter som värnar om jordbruket, naturen och miljön och som lever för sitt yrke och hantverkarkosten.

Varje fredag och lördag håller Ina i champagneprovningar med syftet att förmedla känslan snarare än att rabbla fakta. Du ska kunna komma utan förkunskaper och gå därifrån full av inspiration och medvetenhet.
Bokningsinformationen hittar du på forssenoberg.com

Att Inas underbara Linnétvåa, som vi på Alvhem nu fått möjligheten att sälja, speglar hennes bubblande livspassion går inte att ta miste på. Bostaden har genomgått en fantastisk transformation genom att köket, som tidigare låg där sovrummet ligger, flyttades ut i stora rummet och på så sätt skapade en perfekt citytvåa. Lägg där till en stor balkong mot en lummig innergård, fönster i två väderstreck samt helt nya golv och ytskikt. I kylen ryms exakt 70 flaskor champagne. Ina har självklart testat.

Lägenheten går utmärkt att köpa komplett inredd med möbler, inredning, belysning och detaljer. Mer här-kan-verkligen-du-flytta-rätt-in-känsla går knappt att få! Kontakta oss för mer information.
På eftermiddagen/kvällen fredagen den 18 maj kommer du att hitta all information samt alla bilder här.

Styling: Alvhem / Caroline Westergaard och Camilla Bergqvist. Allt du ser går att köpa i vår butik på Södra Vägen 51 i Lorensberg.

Foto: Fredrik J Karlsson

411260_ovremajorsg_4_low_00003.jpg
411260_ovremajorsg_4_low_00007.jpg

Vi rekommenderar


Läs vidare bland fler ämnen

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!