Dela

Alvhem växer med 55 kvadrat...

... och öppnar dörren mot Östra Centrum


Vi på Alvhem vill stolt tillkännage att från och med den 1 augusti blir vi 55 kvadrat större. Det betyder att Hanna, Madeleine och Christina - grundarna av mäklarbyrån 55 kvadrat mäkleri - flyttar in här hos oss och blir Alvhemare. Det betyder också att vi tar steget in i ett, för oss, nytt område närmare bestämt Östra Centrum. Ett område som bland annat omfattar Bagaregårdens underbara landshövdingehus, Kålltorps mysiga träkåkar och Örgrytes 30-talsfunkis och som så väl passar in i vår nisch. Med bevarade originaldetaljer, vackra fasader, charmiga kvarter och underbara innergårdar. Tillsammans kommer vi att utgöra ett starkt team med mer än hundra års erfarenhet av mäkleri!

Vi på Alvhem förmedlar bostäder i Göteborgs innerstad, med omnejd, och vårt fokus ligger på väl bevarade fastigheter från sent 1800-tal fram till 1940. Vi värdesätter originaldetaljer, sunda föreningar och spår av liv och tid. Fastigheter som berättar en historia och hem där det syns att någon bor och lever.

Våra kontor hittar du på Olivedalsgatan 16 i Linnéstaden, på Södra Vägen 51 i Lorensberg, där vi även har vår inredningsbutik, och på Stockholmsgatan 1B i Bagaregården från och med 1 augusti.

Bor du i något av områdena vi arbetar i och funderar på att sälja är du mer än välkommen att kontakta oss eller komma förbi något av våra kontor. Självklart är du även välkommen att kontakta oss om du behöver bolla renovering, modern byggnadsvård, färgsättning eller inredning.


Vi rekommenderar


Läs vidare bland fler ämnen

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!