Sälja

Vi hjälper dig när du ska byta bostad i centrala Göteborg.

Vår kunskap om Göteborgs innerstad är din trygghet


Genom vårt fokuserade arbetssätt har vi en gedigen kunskap om de fastigheter och föreningar vi valt att arbeta med.


Ofta har vi följt dom i många år och skaffat oss god inblick i föreningarnas ekonomi. Det innefattar även kommande renoveringar, grundförhållanden, planerade stambyten eller andra viktiga faktorer som kan påverka värdet. Det gör att vi kan ge dig som säljer en realistisk prisbild och värdering av ditt hem.


Marknadsledande i våra nischade områden

Ingen kan vara specialist på allt. Vi har valt att fokusera på det vi kan allra bäst - förmedla vackra lägenheter i innerstaden.

Det har gett resultat. Vårt unika sätt att arbeta med ett begränsat antal fastigheter och uteslutande äldre sådana har gett Alvhem en marknadsledande position.

Fokus ligger på utvalda fastigheter i följande stadsdelar; Linnéstaden, Masthugget, Majorna, Kungshöjd, Vasastaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg.

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Captcha-kod

}

Kvalitet före kvantitet

Vi vill vara en motvikt till det upptrissade tempot på bostadsmarknaden och väljer därför att inte ta på oss för många uppdrag.

För oss är det viktigt att utnyttja vår kunskap och erfarenhet till det som vi verkligen kan, nämligen fastigheter uppförda runt förra sekelskiftet.

Detta sätt att nischa oss gör att vi ibland behöver säga nej till uppdrag. Därmed får vi mer tid för varje kund och för varje uppdrag. Vilket i sin tur främjar ett trevligare arbetsklimat. Dessutom innebär det också mer tid till extra visningar och att säkerställa att bostaden verkligen ser ut som ett drömhem – både på bild och på visningen. Helt enkelt, mer tid till varje kund och det som får en bostadsförsäljning att bli riktigt lyckad.

Vi tar hand om allt kring försäljningen

Närheten till de stadsdelar och fastigheter där vi verkar innebär att våra mäklare snabbt kan vara på plats både före, under och efter försäljningen. Det är smidigt om lägenheten exempelvis behöver synas en sista gång före fotografering eller om en extra visning behövs för en aktiv spekulant.

Det är detaljerna som avgör för att få till en framgångsrik bostadsförsäljning, och dessa detaljer är vi specialister på. Allt från faktainsamling, renovering, styling och fotografering till visning och efterföljande budgivning och kontrakt. När allt kommer omkring handlar det om att visa upp hemmet i dess fulla potential.

I vår arbetsprocess blandas en rad olika kreatörer och samarbetspartners in för att åstadkomma detta – hantverkare, inredare, fotografer och formgivare. Det arbetet leds av mäklaren. För när all den sammantagna kunskapen samspelar, då når vi det slutresultat som vi är så stolta över.


Bläddra bland bostadsbeskrivningar


Vi rekommenderar

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Captcha-kod

}