Dela

Hanna Carlsson

Jag heter Hanna Carlsson och har i år avverkat 12 år som mäklare. De sista fyra åren har mitt fokusområde varit Östra Centrum vilket ligger mig varmt om hjärtat då jag själv bott här i många år.


Östra Centrum är, enligt mig, otroligt mysigt! En blandning av kuperat och flackt, lite som Göteborg i stort.

Här blandas gamla landshövdingehus med pampiga 30-talsvillor och tegelfastigheter från 40-talet. Allt detta på randen till fantastiska naturområden som Delsjön och Skatås.

Jag kommer ursprungligen från Halmstad och har bott i Göteborg lika många år som jag mäklat bostäder. När jag inte arbetar planterar jag sticklingar i mitt uterum, fixar i mitt hus, myser med min man och våra två döttrar och när vädret tillåter åker vi gärna ut med båten. Annars tar vi husvagnen och gör kortare helgturer. Jag älskar att äta långa middagar med goda vänner och avslutar gärna med ett parti Chicago, eller egentligen vilket sällskapsspel som finns att tillgå. Självklart för att det är kul men jag ska inte förneka att jag ÄLSKAR att vinna.

Vi rekommenderar

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!