Dela

Alvhem söker mäklare

Vill du bli del av vårt team?

Alvhem startades för 10 år sedan med visionen att förändra och driva mäklarbranschen framåt. Vi förmedlar hem, inte objekt, med passion för äldre fastigheter, inredning och modern byggnadsvård. Vi samarbetar med de bästa inredarna, fotograferna och hantverkarna för att förhöja hemmets potential. Kombinationen med mäkleri och inredningsbutik gör oss unika i vår genre.

Vi söker nu nya bostadsrättsmäklare för centrala Göteborg. Vi ser gärna att du som söker delar vår passion för design, kvalitet, inredning, kundvård, service och äldre fastigheter. Mötet med Alvhem ska alltid vara välkomnande och inspirerande, och som mäklare har du en avgörande roll i den upplevelsen.

Du kommer ha din bas på något av våra vackra kontor i Linné och Lorensberg. Du kommer arbeta tillsammans med andra mäklarkollegor, butiksansvariga, fotografer och inredare för att utveckla och lyfta Alvhems sätt att förmedla hem.

Vem är du?

Du kommer direkt från högskolan eller så har du arbetat som mäklare en tid, men söker större utmaning. Du är registrerad fastighetsmäklare, eller har den utbildning som krävs för att kunna ansöka om registrering. Ett plus är om du kan den lokala marknaden och delar vår passion för service, kvalitet och äldre fastigheter.

Som person är du ambitiös, noggrann och har en tydlig drivkraft. Du har höga mål och ser Sveriges mest nischade mäklarbyrå som den naturliga platsen att uppnå de målen på. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i denna roll krävs att du är en person som ser möjligheter och gillar utmaningar. Du tycker om att jobba med service och människor och sporras av feedback, rekommendationer och goda resultat. Vidare är du bra på att prioritera arbetsuppgifterna. Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du trivs i en miljö som speglas av prestigelöshet, humor och högt i tak.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansökan

Tjänsten söker du genom att skicka in CV och personligt brev till rekrytering@alvhem.com senast 23 oktober. Märk din ansökan med ”Mäklare Alvhem”. Vi behandlar givetvis din ansökan konfidentiellt. Vänligen notera att det kan dröja några veckor innan du får svar, vi tar inga ansökningar över telefon.

Vi rekommenderar


Läs vidare bland fler ämnen

Vill du bli kontaktad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!