Dela

Marcus Hamilton

Jag har alltid tyckt om att snickra, måla och inreda. Det är oerhört triggande att se hur allt från en ny fåtölj, hylla och pläd till en totalrenovering av hela bostaden påverkar oss människor och vår känsla för hur vi tar hand om våra hem. Som ekonom har jag också med mig aspekten av hur sådana insatser kan generera välkomnande värdeökningar, inte minst när de sker inom ramen för en bra och stabil förening.


Ett hem är inte bara en plats där du skall äta, sova och vistas i. Det är i ditt hem du söker avkoppling och återhämtning, det är också där du skapar minnen för livet.

Åren på en större mäklarbyrå i stan var en förutsättning för att nå insikt om hur jag tycker att man bör hitta hem samt vilken arbetsmiljö som krävs för att jag skall kunna hjälpa till på bästa sätt. Sedan åtta år tillbaka förser Alvhem mig och mina sköna kollegor med allt en mäklare behöver för att kunna fokusera på det viktigaste – dig och ditt hem. När jag inte är på plats här så umgås jag med min familj i vårt hus i Askim. Jag får väl erkänna att det emellanåt blir en del matlagning och ölbryggning med kompisarna, vilket självfallet måste varvas med konditionsträning och långresor.

Läs även artikeln 'hemma hos' Marcus här.

Vi rekommenderar

Bor du i något av områdena vi arbetar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!