Dela

Malin Tulldahl

Redan i tonåren fick jag upp ögonen för mäklaryrket då mina föräldrar sålde mitt barndomshem i Södertälje, en process jag var delaktig i och som intresserade mig på många sätt. Alla vägar ledde från Södertälje till Göteborg och västkusten där jag sen flera år tillbaka har fått äran att jobba med det jag brinner för i en stad jag älskar. Jag bor tillsammans med min sambo i en härlig vindslägenhet i ett ståtligt sekelskifteshus som har genomgått en total förvandling under de två åren vi har varit ägare till den. Ett projekt som har lärt mig otroligt mycket om byggnadsvård och gett mig värdefull kunskap som jag gärna delar med mig av.


Jag har den äran att få hjälpa människor att hitta ett hem – en plats att fylla med liv och låta historien leva vidare.

När jag fick chansen att bli en del av Alvhemfamiljen, efter några års arbete på en av stadens större mäklarföretag, var valet självklart. Alvhem är ett företag vars filosofi och värderingar går helt hand i hand med mina egna och där jag känner att jag kan göra skillnad för mina kunder. De bostäderna jag har nöjet att få jobba med bär alla på en svindlande historia, ibland en hundraårig historia, ibland ännu längre. Varje dag får jag vara med när husens och människors historia flätas samman.

Min stora passion i livet är, precis som för många av mina kolleger, de fyrbenta vännerna. Men i mitt fall är de för stora för att få vara med på kontoret. Jag tillbringar stor del av min lediga tid i stallet med det femåriga stoet Paris. Miljön i stallet är som terapi för mig. En ridtur i skogen en mörk och regnig kväll i november är konstigt nog lika härlig som en fartfylld galopp på en grön sommaräng.

Vi rekommenderar

Bor du i något av områdena vi arbetar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!