Dela

Madeleine Wollbrant

Det är jag som är Madeleine. Dagtid, och ibland en bit in på kvällen, hittar du mig i Östra Centrums områden Kålltorp och Lunden. Har du varit på visning en måndagseftermiddag och behöver strukturera upp tankarna vid motionsspåren i Skatås är det mycket möjligt att vi springer på varandra även där. Däremot är chansen inte lika stor om du springer Göteborgsvarvet eller Stockholms Marathon, då står jag hellre vid sidan och hejar.

Jag kommer från Orust och som barn var till salu-skyltar utmed vägarna det bästa jag visste. Jag tror att jag tvingat min kära mor att köra varenda grusväg fram och tillbaka på ön. När jag en dag skulle bestämma mig för vad jag ville arbeta med var det inget svårt beslut. Nu har jag varit mäklare i tio år och det är jag som sätter ut till salu-skyltarna. Och så många hem och härliga människor jag träffat under dessa år.


Nu är det jag som sätter ut till salu-skyltarna

För sju år sedan lämnade jag Orust grusvägar för Gerrebacka där jag bor tillsammans med min familj bestående av två busfrön, Teo och Emilia, och min man som heter Mikael. Vi tillbringar alla lediga dagar till havs i vår båt, en båt jag numera också har förarintyg för, efter lite tvång från Mikael...
Barnens favoritö är Rörö där den hemmagjorda glassen som säljs i hamnen är värd varenda sjömil.
En annan favoritö är Gotland där min syster bor och förutom att ha lärt mig ett och annat om raukar har jag också insett hur vackert det är även på vintern. Men eftersom skidåkning är ett stort intresse och Gotland inte kan stoltsera med så mycket fjäll brukar vi åka ett par vändor till Hemsedal och min bror som bor där. Jag har för länge sedan tappat räkningen på hur många timmar jag och min familj spenderat i backarna.

Borta bra men hemma bäst. Ja, så kändes det när jag för första gången klev in i Alvhems värld. Har ni inte varit på något av våra kontor på Olivedalsgatan 16, Stockholmsgatan 1 eller Södra Vägen 51, där vi även har en inredningsbutik, så tycker jag att ni ska hälsa på. Ni kommer snabbt förstå vad jag menar.

Vi rekommenderar

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!