Dela

Gunilla Backman

En av de första frågorna jag fick när jag var på anställningsintervju på Alvhem var om jag hade hund. Märklig fråga tyckte jag då men förstod snart att det sågs som en fördel. Och jag, som alltid velat ha hund, var inte sen att skaffa en. Först ut var Harry, som med sin dövhet, charmade många kunder. Efter hans tragiska bortgång införskaffades lilla Lola, som nu även hon, har funnit sig tillrätta bland kunder och kollegor. Det är en otrolig förmån att kunna ha hund på jobbet, för att inte tala om vilken trivselhöjare det är!

Jag sitter på kontoret i Linné och det är när själva försäljningsprocessen är klar som jag kommer in. Det är jag som har kontakten med banken och som ser till att säljare, köpare och mäklare får ett så smidigt avslut som möjligt på sitt livs affär. Däremellan sköter jag även kontorets administrativa del, assisterar våra mäklare när det behövs och ser till att kontoret kan erbjuda hembakt i alla fall ett par dagar i veckan.


Jag gillar att skapa med händerna, oavsett om det är att baka, slipa lister eller gå en kurs i silversmide.

Min längtan efter ett boende i centrala stan blev också verklighet strax efter min nystart på Alvhem och idag har jag en ljuvlig 2:a på Haga Kyrkogata som jag, till stor del, renoverat själv. Vasastan är min absoluta favoritstadsdel eftersom jag tycker där är nära till allt. Att jag dessutom fick tag i en lägenhet på samma gata där de vackraste fasaderna i hela stan finns, Haga Kyrkogata 26 och 28, känns ännu roligare. Jag slutar aldrig att förundras över hur vackert man kunde bygga vid sekelskiftet 1800/1900. Eftersom jag har en passion för gamla hus så har jag även ett fantastiskt litet torp i Hemsjö utanför Alingsås, dit jag gärna åker på helgerna och spenderar största delen av sommaren.

Läs även artikeln 'hemma hos' Gunilla här.

Vi rekommenderar

Ska du sälja din lägenhet i något av områdena vi jobbar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!