Wijkandersplatsen 1

Studentdröm som som badar i söderljus. En mycket yteffektiv planlösning och välbevarade funkisattribut såsom nyrenoverade originalfönster, fiskbensparkett, fönsterbrädor i sten och listverk. Fyra meter utanför porten ligger en grönlummig park, perfekt för ett picknick eller en solstund. En 30 år gammal förening med välskött fastighet och låg belåning. Välkomna!


Wijkandersplatsen 1

Bostadsrätt

1 + kök

1250 kr/mån

2 av 6 (hiss finns)

24kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Ett obeskrivligt lugn ramar in de magnifika tegelfastigheterna uppe i anrika Nedre Johanneberg. Stadsdelen känns en smula undangömd, sitt centrala läge till trots, och att promenera omkring här inger en känsla av harmoni och avkoppling. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Även omgivningarna har allt du kan önska. Några minuters promenad bort erbjuder Göteborgs paradgata Avenyn ett stort utbud av restauranger, konserthus, gallerior och butiker. Grönskan vid Humanisten och Näckrosdammen nås med lätthet, likaså Chalmers och Kapellplatsen som erbjuder ett brett utbud av olika affärer, träningsanläggningar och en välsorterad livsmedelsbutik. Är du sugen på en smakrik och fyllig kopp kaffe så hittar du Mahogny längst ner på Gibraltargatan vilket starkt kan rekommenderas eller varför inte genom en kort promenad besöka Mr P, BON eller Familjen som ligger vid Götaplatsen.

I ett välskött rött tegelhus anno 1935, beläget i ett lugnt och fritt läge har vi nu nöjet att presentera en perfekt planerad tjugofyra kvadratare. Med fritt och insynsskyddat läge har du här ditt drömhem. Stort fönsterparti och med parkläge gör detta hem unikt. Mycket av den ursprungliga 30-talscharmen finns bevarad i form av fina profilerade lister, djupa fönsternischer samt vackra tidstypisk spegeldörrar.

Vid entrén utanför huset möts ni av en välkomnande prunkande omgivning med färgglada planteringar. Vidare in i trapphuset möts ni av en entré med välbevarade originaldetaljer, härifrån tar du dig via hiss till våning två. De 24 kvadraten genomsyras av praktiska och välplanerade ytor. I halldelen erbjuds det plats för avhängning i en inbyggd garderob. Via hallen nås även badrummet vilket är helkaklat och inrymmer dusch, handfat samt wc. Lägenhetens rum möbleras enkelt med ett mindre matbord för två till tre personer, en soffahörna samt en säng. Vardagsrummet har ett litet pentry som inrymmer kyl/frys, två spisplattor, diskho och förvaring i överskåp samt plats för mikro. På golvet ligger en parkett i ek och väggarna är målade i en ljusgrå nyans.

Ansvarig Mäklare

Magnus Vansvik

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 64 65

magnus@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!