Walleriusgatan 4

Funkisdröm på våning 3 av 4 (hiss finns) som badar i söderljus. Fritt och insynsskyddat läge som sommartid omgärdas av en härlig grönska. En mycket yteffektiv planlösning och balkong i solläge. Här bor du med renoverat kök och bad i smakfulla materialval.


Walleriusgatan 4

Bostadsrätt

1.5 + Kök

3028 kr/mån

3 av 4 (hiss finns)

47kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Ett obeskrivligt lugn ramar in de magnifika tegelfastigheterna uppe i anrika Nedre Johanneberg. Stadsdelen känns en smula undangömd, sitt centrala läge till trots, och att promenera omkring här inger en känsla av harmoni och avkoppling. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Även omgivningarna har allt du kan önska. Några minuters promenad bort erbjuder Göteborgs paradgata Avenyn ett stort utbud av restauranger, konserthus, gallerior och butiker. Grönskan vid Humanisten och Näckrosdammen nås med lätthet, likaså Chalmers och Kapellplatsen som erbjuder ett brett utbud av olika affärer, träningsanläggningar och en välsorterad livsmedelsbutik. Är du sugen på en smakrik och fyllig kopp kaffe så hittar du Mahogny längst ner på Gibraltargatan vilket starkt kan rekommenderas eller varför inte genom en kort promenad besöka Mr P, BON eller Familjen som ligger vid Götaplatsen.

I ett välskött rött tegelhus anno 1935, beläget i ett lugnt och fritt läge har vi nu nöjet att presentera en perfekt planerad fyrtiosjukvadratare. Högt upp i huset, våning tre av fyra, med fritt och insynsskyddat läge har du här ditt drömhem. Smakfullt renoverat 2011 med tidlösa och stilrena materialval.

Hall
+
Hall med gott om förvaring i en praktiskt inbyggd garderob med skjutdörrar och här finns även plats för ytterligare avhängning av ytterkläder. Hallen knyter samman hemmets samtliga rum och ger direkt en välkomnande känsla. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger tåligt laminatgolv.

Kök
+
Smakfullt renoverat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Vita handtagslösa luckor från välrenommerade Marbodal har matchats med rummets 30-tals charm. Här möblerar du enkelt med ett matbord som rymmer 4-6 personer. Den maskinell utrustning består utav häll, ugn, mikro, kyl/frys, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrummet
+
Här är det lätt att trivas! Magiskt vardagsrum med stort fönsterparti mot söder och helt fritt läge. De fria läget bjuder under sommaren på en härlig grönska utanför fönstret. Rummet är lätt att möblera och inrymmer både soffa och fåtöljer, här finns flera olika möbleringsalternativ. Väggarna är målade i vit bruten kulör och på golvet ligger det en stavparkett.

Sovalkov
+
Detta hem genomsyras av genomgående smarta val vad gäller disponeringen av lägenhetens kvadratmeter. Sovalkoven är ett perfekt exempel på detta. Här har man lyckas få till både sovdel och arbetshörna. Här har någon "tänkt till" då du både når sällskapsytor och badrum snabbt och enkelt.

Badrum
+
Detta utrymme renoverades också 2011 och som köket går det i en smakfull och tidlös anda. Här har du klassiskt mörkt klinkers på golv medan väggarna har vita plattor. Här finns dusch, wc, handfat, vikbara duschväggar, golvvärme samt handdukstork.

Övrigt
+
Föregående ägare renoverade stora delar av lägenheten 2011. Nuvarande ägare oljade golven 2017. Till lägenheten så finns det ett vind- och källarförråd om totalt ca 8 kvm. Fönstren samt burspråket kan vid hård blåst släppa igenom lite vatten på fönsterbrädan men detta kommer att åtgärdas av föreningen under våren 2017 då samtliga fönster skall bytas samt burspråken skall kläs om med ny plåt.

Ansvarig Mäklare

Magnus Vansvik

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 64 65

magnus@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!