Tredje Långgatan 32 C

Urgullig 30-kvadratare med precis allt som du vill ha: brädgolv, balkong, alldeles nyrenoverat badrum och låg avgift. Bredband ingår. Kan det bli bättre? Förmodligen inte. Kom och se själv!


Tredje Långgatan 32 C

Bostadsrätt

1 + kök

1796 kr/mån

1 av 4 (ej hiss)

30kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Enrummaren på Tredje Lång är en ovanligt mysig lägenhet med allt det där som du letar efter: brädgolv, bra renoverat badrum - och bredband ingår i den låga avgiften. Den som flyttar in i föreningens vackra sekelskifteshus kan bland annat se fram emot detta:

* En etta på 30 extremt effektiva kvadrat.
* En välhållen lägenhet med alla detaljer som hör det förra sekelskiftet till.
* Balkong mot nyrenoverad innergård.
* Medlemskap i förening med stort engagemang.

Långgatornas historia har formats sedan mitten av 1800-talet. Här finns idag ett kreativt och pulserande stadsliv som är unikt i Göteborg. Den speciella atmosfär som råder, med levande gatuliv, annorlunda caféer, pubar, tvättinrättningar och originella restauranger, ger värme och färg åt området. Här hittar du det mesta, allt i från nybakat ekologiskt bröd till heminredning i senaste design. Och skulle du mot all förmodan sakna något så är det inte långt till vare sig utelivet i Vasastaden, kafékulturen i Haga eller affärsstråken kring Avenyn. Järntorget, som är en given knutpunkt för kollektivtrafiken, nås på bara någon minuts promenad från lägenheten och tar dig smidigt vidare till övriga stadsdelar.

Njut av kontrasterna som detta område bjuder på. Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa omfamnas du av tystnaden som råder på föreningens alldeles nyrenoverade innergård. Porten och huvudentrén in från gatan har även den renoverats och man har återskapat den vackra inramningen som fanns här när huset byggdes.

Kliv in genom porten och följ stentrappan en halv våning upp. Här inne väntar något av det mysigaste man kan tänka sig: en etta med kvadraten på rätt ställe, kök med diskmaskin, nytt badrum, kakelugn - och balkong! Ta gärna en extra titt på fönstren, som är alldeles nya. Materialet är trä, tunna karmar för maximal glasyta. Heder åt föreningar som renoverar med stil och känsla!

Hall
+
Innanför dörren ligger ett ljust nyinlagt brädgolv och väggarna är vitmålade. Takhöjden är väl tilltagen och ger en skön rymd. Till vänster om ytterdörren finns plats för avhängning, likaså över dörrposten.

Kök
+
Klassiskt inrett med vita luckor ända upp till tak och mörk laminatskiva att laga mat på. Utrustat med kombinerad ugn/mikro, spis, rostfri utdragbar fläkt, rostfri ho, integrerad diskmaskin samt en integrerad kyl och frys. Infällda spottar i ger bra arbetsbelysning. Väggarna är vitmålade. Det finns bra plats för matbord med fyra sittplatser i anslutning till fönstret med charmiga haspar och vred. Fönsterbrädet är djupt, perfekt som extra avställning för kaffemaskin och koppar. Nuvarande ägare har låtit lägga nytt brädgolv i hela lägenheten.

Badrum
+
Badrummet renoverades så sent som 2016 och går i tidlös stil med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med wc-stol, handfat med kommod och ovansittande spegel med belysning samt en dusch. Infällda spottar i taket ger bra belysning och golvvärmen ser till att barfotafötter trivs. Lyxigt och väl genomfört.

Vardagsrum
+
Ett luftigt rum med vitmålade väggar, nylagt brädgolv och en takhöjd på dryga 3 meter. Höga vita fotlister ramar in nertill och vacker stuckatur upptill. Takets mitt pryds av en rosett. I rummets ena hörn finns en vacker vit kakelugn bevarad. Fyll upp med ljus och njut av skenet. Rummet är stort nog att rymma soffgrupp, tv-möbel och förvaring i form av två vita garderober. Ett fönster och den glasade balkongdörren vetter ut mot gården.

Balkong
+
Balkongerna uppfördes 2012. Utförandet går i klassisk sekelskiftesanda med svart smidesräcke och gjutet betonggolv. Glasade pardörrar leder dig ut och låter även ljuset finna sin väg in. Njut av det trivsamma gårdsläget mitt i pulserande Linné. Plats för cafébord och kryddodling.

Övrigt
+
Till lägenheten medföljer ett förråd om ca 6 kvm i källaren med ingång från gården intill B-porten.

Gemensam renoverad tvättstuga från gården alldeles intill C-porten. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Dessutom finns ett separat torkrum. Här är det lätt att få tvättider.

Fibernät finns draget i fastigheten och är installerat i lägenheten.

Boendeparkering gäller i området, ca 650 kr/mån (www.trafikkontoret.goteborg.se). Miljöbilar parkerar gratis med giltigt tillstånd.

Ansvarig Mäklare

Tony Henschel

Partner/ Reg Fastighetsmäklare

0766-44 66 13

tony@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!