Övre Husargatan 19/ Kastellgatan 22

Unik mini 2:a med öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Högst upp i huset på våning 6 av 6 i en förening med mycket god ekonomi & låga avgifter. Modernt helkaklat badrum & stilrent kök. Stora fönster mot söder ger ett ljust boende. Perfekt belägen med nära till både Handels och Sahlgrenska.


Övre Husargatan 19/ Kastellgatan 22

Bostadsrätt

2 + kök

1670 kr/mån

6 av 6 (hiss finns)

40kvm

Rum för rum

Allmänt
+
I populära Linné finns nu en synnerligen välplanerad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp, högst upp i huset. Huset är från 1905, medans denna lägenhet producerades 2010. Trots att stadskärnan är så nära känns den långt borta. För visst är det något visst med att bo högst upp bland takåsarna? Lägenheten är belägen på våning 6 av 6 med hiss. Trivsam och social planlösning med höga fönster åt söder och ett luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Ljuset flödar in genom de höga fönstren samtidigt som du får en god kontakt med himlen. Här bjuds det på både kvalité och stilrent inom både kök- och badrumsinredning och de få kvadratmeterna till trots finns här allt man kan önska. Eller vad sägs om ett välutrustat kök med härliga arbetsytor och en öppen planlösning mot vardagsrummet? Helkaklat stort badrum, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, genomgående ekparkett och vita släta väggar? Lägg därtill ett härligt ljusinsläpp och en förening med låga avgifter och du inser att detta är ett hem att bli lyrisk över.

Föreningen har godkänt byggnation av balkong från lägenheten, däremot har inte bygglov sökts.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Hall
+
Du tar hissen till våning sex, högst upp i huset. Redan i hallen känner man att lägenheten andas en luftig känsla och ljusflödet är fantastiskt. Hallen, vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som enkelt kan möbleras efter eget tycke och smak. I hallen finns plats för avhängning eller en garderob. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger mattlackad parkett i ek.

Vardagsrum
+
Ljusinsläppet i detta rum är slående med två rejäla fönster mot himlen. Väggarna är släta och målade i vitt. Vid fönsterpartierna finns plats för en mysig läshörna, tv-möbler eller ett skrivbord. Längs en av väggarna har soffan sin plats. Allt känns nytt och fräscht!

Kök
+
Med öppenhet mot både vardagsrum och hall känns lägenheten mycket större än vad den är. Inredningen, i stramt vitt, matchar smakfullt den i övrigt ljusa inredningen. Hela köket är från 2010 med vit köksinredning i vinkel från Kvik och fullutrustat med påkostade vitvaror. Här finns induktionshäll, inbyggnadsugn och en diskret köksfläkt. Matvarorna döljer du snyggt bakom en integrerad kyl/frys. Disken löser den integrerade diskmaskinen. Alla vitvaror från från välkända Siemens år 2010. Ovanför bänkskivan, av vit kompaktlaminat, sitter en modern mjölkvit glasskiva och infällda downlights. Njut av middagen intill fönstret där det finns en naturlig plats för ett matbord. Söderläget gör att solen alltid är närvarande. En spotlightsskena i taket med dimmer ger kompletterande ljus.

Badrum
+
Den som blir ägare till denna lägenhet får njuta av ett påkostat badrum, färdigställt 2010. Allt har sin plats, stor dusch med taksil, wc-stol och ett handfat med vit kommod med översittande plan spegel och belysning. Spotlights i taket och värme i golvet. Helkaklade väggar i vitt rektangulärt kakel ger ett fräscht intryck. På golvet ligger stilren ljusgrå klinker. Badrummet är förberett för installation av tvättmaskin. En radio från Gira finns installerad i badrummet.

Sovrum
+
Med fönster mot den knäpptysta innergården är sovrummet optimalt beläget. Här somnar man tyst om natten utan ljud från storstadens brus. Längs ena väggen finns en stor garderober med vita skjutdörrar för förvaring. Det rejäla sovrummet har god plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Väggarna är släta och vitmålade. På golvet ligger vacker mattlackad parkett i ek. Två stora fönster mot söder ger ljuset spelrum.

Ansvarig Mäklare

Jim Wetterling

Partner / Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 17

jim@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!