Övre Buråsliden 14

I vacker, friliggande villafastighet, uppförd 1930, har vi nöjet att presentera en välplanerad etta med egen terrass om 10 kvm i soligt söderläge. Trevlig runtgående planlösning med fina furubrädor i alla rum, bevarat skafferi och spegeldörrar. Fiber ingår i avgiften och fri parkering i området.


Övre Buråsliden 14

Bostadsrätt

1 + Kök

2734 kr/mån

1 av 2 (ej hiss)

44kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Övre Buråsliden är en lugn gata i rofyllda villakvarter som kantas av stora villor uppförda under 20 och 30-talen. Att man bor mitt i stan är aldrig påtagligt ändå kan du bara glida ner för backen och nå Mölndalsvägen eller gå upp för backen och komma till Eklandagatan. Närheten till stan med hela dess utbud, Chalmers, Humanisten, Mossens motionscenter och Korsvägens kommunikation är oslagbart.

Nu presenterar vi ett unikt och väldigt charmigt boende. Är det 30-talscharmen du är ute efter? Eller känslan av att bo i en egen villa? Eller är det läget som hägrar? Du behöver inte välja, här får du allt detta.
Om man bara ska välja ut några av guldkornen i denna bostad får det bli runtgående planlösning, renoverat kök, bevarat skafferiskåp och sist men absolut inte minst - terrassen! 10 kvm terrass i rakt söderläge mot föreningens prunkande trädgård det blir troligen inte bättre än så.

Följ med in så går vi igenom bostaden rum för rum

Entré/Hall
+
Vi går en trappa upp. På trappavsatsen, utanför dörren till lägenheten, finns plats för att ställa skor och hänga av sig jackan. Utrymmet delas med de närmaste grannarna. Vi kliver in genom dörren och möts av en praktisk hall med förvaring i en originalgarderob. På golvet ligger furuplank i original som löper vidare genom hela bostaden. Planlösningen är runtgående så till höger ligger köket och rakt fram nås badrum och vardagsrum/sovrum.

Kök
+
Köket renoverades 2012 i modern stil med vita, släta, handtagslösa luckor. En snygg kontrast till furubrädorna och skafferiet i original som andas 30-tal. Den maskinella utrustningen är rostfri och består av häll, fläkt, ugn, mikro samt kombinerad kyl/frys. Intill fönstret finns plats för ett matbord för 3-4 personer.

Badrum
+
Vi går tillbaka genom hallen där vi hittar badrummet. Utrustat med WC-stol, duschhörna, handfat med kommod och en vägghängd spegel. Ytskikten är vita och helkaklade.

Vardagsrum/Sovrum
+
Ett oerhört mysigt rum där ett stort fönsterparti i rakt söderläge bidrar till fantastiskt ljus. Här är det lätt att möblera med säng, soffa, tv-möbel och/eller skrivbord. En skjutdörrsgarderob står för förvaringen och en söt liten rosett smyckar taket.

Terrass
+
Som pricken över i:et, det som gör den här bostaden överlägsen alla andra - 10 kvm terrass i bästa solläge! Mot föreningens lummiga trädgård med fruktträd och blomsterrabatter. Här ryms solstol, cafémöbel, platsbyggd soffa i vinkel i det bortre hörnet och såklart alla dina vänner. Det här är den givna platsen för söndagsfrukosten, eftermiddagsfikat och grillmiddagen eller bara för en stunds avkoppling.

Övrigt
+
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm.

Ansvarig Mäklare

Andreas Lundberg

Partner / Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!