Nordhemsgatan 70

Vindsdröm i högsta västerläge om totalt 46 kvadrat på toppen av Nordhemsbacken. Modernt planerad tvåa i sekelskiftesfastighet med öppen planlösning och ovanligt bra förvaring. Genomgående parkettgolv och stort badrum med takfönster. Tvättmaskin finns. Ej hiss.


Nordhemsgatan 70

Bostadsrätt

2 + kök

3729 kr/mån

5 av 5 (ej hiss)

46kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Vilken gata i Linnéstaden har en obruten rad av stenfastigheter från förra sekelskiftet? Svar: Nordhemsgatan! Här står välbevarade hus i långa led från hamnen ända upp till Slottsskogen. På gatans högsta punkt har vi nu nöjet att visa en personligt inredd vindstvåa med öppen planlösning och en utsikt som du inte visste fanns. Det är suverän vy i väster, totalt fritt från insyn.

Läget är centralt i Linné och godbitarna finns inom promenadavstånd: saluhallen Briggen med delikatesser från jordens alla hörn, Linnégatan med stort utbud av krog- och kaféliv, och Slottsskogen med möjligheter till rekreation. Behöver man fylla på matförrådet finns en välutrustad Hemköpbutik med generösa öppettider och bemannad delidisk bara några steg nerför backen.

Välkommen till ett av stadsdelens allra bästa lägen och ett vackert hem som tronar på Linnéstadens topp. Nordhemsgatan 70 är ett mycket välrenoverat hus från 1900-talets början och föreningen, som passande nog heter Nordhemsgatan 70, har ägt huset sedan år 2004. Vardagsmotionen garanteras tack vare trappan och uppe på femte våningen blir man belönad. Här är det ljust och allmänt härligt! Inne på föreningens innergård slås man av lugnet. Trots att vår lägenhet ligger bara några steg från stadens brus, kan man verkligen inte tro att man befinner sig mitt i rikets andra stad.

Hall
+
Redan i porten känns det: den här föreningen tar väl hand om sitt hus. Det är prydligt renoverat efter förra sekelskiftets normer och ett trapphus som välkomnar med stora fönster och fint ljus. I brf Nordhemsgatan 70 finns två vindslägenheter som båda tillkom runt millennieskiftet. Vi blir positivt överraskade direkt innanför lägenhetsdörren: här finns en ordentlig hall med gott om plats för alla ytterkläder och skor - och möjlighet att sätta in en extra garderob för den som vill. Praktisk klinker på golvet och grå väggar.

Kök
+
Klinkergolvet fortsätter in i köksdelen som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Rummet delas naturligt av bänkskivan. Köket är utrustat med spishäll, fläktkåpa, kyl/frys samt inbyggd ugn, allt från Husqvarna.

Vardagsrum
+
Kan det bli mysigare än så här? Förmodligen inte. Plats för soffa, fåtölj, litet matbord - och så det vackra fönstret. Ljusgrå väggar, parkettgolv, snedtak och synliga takbjälkar gör rummet så charmigt, så annorlunda.

Sovrum
+
Stort nog för en dubbelsäng och massor av förvaring i form en hel garderobslänga. Mysigt fönster och utsikt över Linnéstadens röda tak.

Arbetsrum / walk in closet
+
Lägenheten är försedd med en praktisk bonus, ett extrarum som passar både som kreativ hörna eller som förvaring. Precis på andra sidan väggen ligger lägenhetens förråd, som därigenom blir väldigt lätt att komma åt.

Badrum
+
Överraskande stort - och välutrustat. Kakel från golv till tak, tvättmaskin, torktumlare, duschhörna, toalett - och en takkupa för ljusets skull.

Ansvarig Mäklare

Tony Henschel

Partner/ Reg Fastighetsmäklare

0766-44 66 13

tony@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!