Nordhemsgatan 45 D

Perfekt planerade kvadrat med mycket charm. Välrenoverat och restaurerat med brädgolv, stuckatur, takrosett, pardörrar och fina listverk. Renoverat kök, badrum och mycket förvaring. Tillgång till Kråkängsparken.


Nordhemsgatan 45 D

Bostadsrätt

1.5 + kök

2739 kr/mån

1 av 5 (hiss finns)

47kvm

Rum för rum

Allmänt
+
Denna charmiga 1,5:a har perfekt planerade kvadratmetrar med separat sovalkov.
Den nuvarande ägaren köpte lägenheten för fem år sedan och har sedan dess gjort ett strålande renoverings- och restaureringsjobb. Varje kväll, när jag promenerat hem från Alvhems kontor, har jag tydligt sett arbetsbelysningen lysa och siluetten av hur någon på stege skrapat takets stuckaturer.
Väggar och tak är perfekt släta, listverken fina och pampiga, eluttagen tidstypiska och pardörrarna mot sovalkoven är inte i närheten av trist nyproducerade.
Genom hela lägenheten löper vackra brädgolv och som sagt, titta upp och njut av stuckaturen!
Både kök och badrum är renoverat, här är det bara att flytta in direkt. Det bor två personer i lägenheten idag och har gjort i några år, så den fungerar för ett par med.

Föreningen har dessutom tillgång till Kråkängsparken. En "egen" park som bara några få föreningar har möjlighet att nyttja.
Till lägenheten hör ett förråd.

Utanför porten finns det mesta. Lägenheten är perfekt placerad i Nordhemsbacken, lagom högt upp för att få lugnet - men inte så högt upp så man blir andfådd av backen. Inom 200 meter finns allt du behöver; spårvagn, mataffär, Systembolaget, saluhall, fiskbil och ett fantastiskt utbud av restauranger. Skulle du mot all förmodan sakna något är det inte långt till vare sig Vasastan, Haga eller affärsstråken kring Avenyn. Snett nedanför lägenheten breder grönskan i Slottsskogen ut sig.

Hall
+
Nordhemsgatan 45 välkomnar med en rustik, rödmålad träport som leder in till den välskötta, stenlagda innergården. I mitten av portgången ligger entrén till denna charmiga lägenhet, som tidigare vare en gammal portvaktarbostad. Detta är anledningen till att lägenheten har en helt egen ingång. Unikt på sitt vis!
Att det lagts mycket jobb, slit och god smak för att få till ett sådant här trivsamt hem, märks direkt när man kommer innanför ytterdörren.
Från hallen når man lägenhetens alla rum. Rakt fram finns två garderober som går från golv till tak och avhängningsmöjligheter finns direkt till höger om entrén. Underbara brädgolv i original löper vidare genom hela lägenheten.

Kök
+
Köket renoverades av nuvarande ägare 2015. Det är väl genomtänkt med snygga och smarta lösningar. Luckorna är stilrent vita och har mässingsbeslag och bänkskivan är i svart kompaktlaminat. Här finns ugn, fläkt, induktionshäll, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin och kyl/frys.
Vid fönstret finns plats för matbord.

Vardagsrum
+
Vardagsrummet är stort och härligt med generös takhöjd och rikligt med ljusinsläpp tack vare två fönster åt öster. Rummet har gott om plats för allt man kan önska och man har svårt att tro att man befinner sig i en lägenhet på 47kvm.
Väggarna är perfekt bredspacklade, fotlisterna är höga och stuckaturen är renskrapad från flera lager av gammal färg. Det som inte har kunnat räddats har omsorgsfullt bytts ut och slutresultatet är fantastiskt! Fina brädgolv i original finns även här.

Sovalkov
+
Pampiga pardörrar tar dig in till sovalkoven där det ryms en 140 cm bred säng. Förvaring i form av garderober från golv till tak, finns längs alkovens kortsida.

Badrum
+
Totalrenoverat 2010 av föregående ägare (kvalitetsdokument finns). Grå klinker på golvet och stora vita väggplattor. Givetvis finns här golvvärme och plats över om man vill installera en tvättmaskin. Badrumsinredningen är från 2017 och erbjuder bra med förvaringsutrymme.

Ansvarig Mäklare

Jim Wetterling

Partner / Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 17

jim@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!