Nordhemsgatan 31 C

ACCEPTERAT PRIS Perfekt planerad minitvåa i knäpptyst gårdsläge i vackert sekelskifteshus anno 1910. Vitmålade brädgolv, nära 3 meter till tak och hela 4 fönster på rad. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, separat sovrum med plats för dubbelsäng och möblerbar hall med platsbyggd förvaring. Bredband ingår i avgiften.


Nordhemsgatan 31 C

Bostadsrätt

2 + kök

2427 kr/mån

2 av 4 (ej hiss)

42kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Som parallellgata till omtyckta Linnégatan bjuder Nordhemsgatan på ett avskilt och lugnt läge mitt i stadspulsen. Alldeles utanför porten finns ett stort utbud av restauranger, uteserveringar, små butiker och kaffebarer samtidigt som grönskan i Slottsskogen breder ut sig en kort promenad bort. I närliggande Saluhallen erbjuds säsongsbetonad mat och välsmakande luncher från världens alla hörn och längs med Långgatorna finns Linnés nyare restaurangstråk med charmiga Långgårdarna som samlingspunkt.

I kvarteret mellan Plantagegatan och Prinsgatan, i ett välhållet hus från förra sekelskiftet, finns nu denna charmiga och ytterst kvadratsmarta tvåa om 42 kvadratmeter i knäpptyst gårdsläge. Lägenheten huserar ensam på våningsplanet en trappa upp och här finns gott om bevarade sekelskiftesattribut i form av framtagna brädgolv, vackra gjutjärnselement samt en takhöjd om nära 3 meter. Varje kvadratmeter nyttjas optimalt där vinklar och vrår har blivit smarta lösningar för förvaring, sömn, TV-hörna och arbetsplats. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger dessutom en flexibel möblering med plats för stora middagar och umgänge. Hela fyra fönster ger ett härligt ljusinsläpp. I avgiften ingår både kabel-TV och fiber från Bredbandsbolaget.

Till lägenheten hör ett förråd beläget i källaren. I lägenhetsförteckningen är lägenheten registrerad som en etta.

Hall
+
Hallen är ovanligt rymlig och har dessutom ett fönster in mot gården. Här erbjuds gott om plats för avhängning samt bra med förvaring tack vare platsbyggda skjutdörrsgarderober längs med väggen till höger. Framme vid fönstret ges även utrymme för en arbetsplats.

Vardagsrum
+
Detta är ett rum med många funktioner inbyggt på relativt liten yta. Här erbjuds en stor matplats i anslutning till köket, där upp till 12 personer kan dinera samtidigt, gott om plats för en rejäl soffa samt smart platsbyggd förvaring. Allt går i vitt - brädgolvet i original, väggarna och taket. De två stora fönstren ger rikligt med naturligt ljus.

Kök
+
Smakfullt kök från 2008 i öppen planlösning med vardagsrummet och matplatsen. Här vill man gärna bjuda in till fest då alla blir involverade i matlagningen. Vita, klassiska ramluckor och arbetsytor i mörkbetsad massiv ek. Ovanför bänkskivan sitter en ljus mosaik och allt är bra upplyst med hjälp av infälld belysning under överskåpen. Köket är utrustat med inbyggnadsugn samt glaskeramikhäll (Elektrolux), fläktkåpa (Bosch), mikrovågsugn (Whirlpool) och kyl/frys (Bosch -14) - samtliga i rostfritt utförande.

Sovrum
+
Dubbla spegeldörrarna leder in i sovrummet och ger möjlighet till avskildhet. Det stora fönstret släpper in ljuset och läget mot den slutna innergården gör att man gärna lämnar det lite på glänt under varma sommarnätter. Som resten av lägenheten går allt i vitt - väggar, tak och det ljuvliga brädgolvet. Rummets oregelbundna form ger karaktär. Här får man plats med en dubbelsäng samt garderob och/eller byrå.

Badrum
+
Stort helkaklat badrum i äldre, men fräscht skick. För den som önskar finns utrymme till att installera både tvättmaskin och badkar. Kaklade väggar i vitt och en ljusblå våtrumsmatta på golvet. Längs vänstra väggen finns bra förvaringsmöjligheter i rymliga skåp och ovanför handfatet finns ett spegelskåp för ytterligare förvaring. Duschhörna med vikbara glasväggar.

Ansvarig Mäklare

Sara Wibréus

Partner / Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 15

sara@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!