Linnégatan 29

Helrenoverad sekelskiftestrea om hela 94 kvm med balkong mot Linnégatan. Rum i fil och takhöjd om hela 3,3 meter. Stort kök och rofyllt sovrum mot innergården. Stabil brf med hyresintäkter. Tvättmaskin finns - liksom hiss! Avgiftssänkning från årsskiftet är beslutad.


Linnégatan 29

Bostadsrätt

3 + kök

6102 kr/mån

4 av 5 (hiss finns)

94kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Precis där Linnégatan är som bredast presenterar vi en vacker sekelskiftestrea på våning fyra av fem. Perfekt för dig som vill ha det lilla extra i livet och boendet. För vem kan motstå en smakfullt renoverad rymlig lägenhet, med balkong och utsikt över Linnégatan? Hiss finns och tar dig till samma plan som lägenheten. Sekelskiftesdetaljer som fina fotlister, ekstavparkett i fiskbensläggning och tilltagen takhöjd blandas med dagens bekvämligheter i form av stort renoverat kök, fräscht badrum och sovrum i lugnt och skönt läge. Det bästa från förr blandat med dagens komfort.

Den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier åt två väderstreck, den ljusa färgskalan och det höga läget i huset gör sammantaget att lägenheten upplevs som extremt ljus och luftig. Balkongen nyttjas med fördel både på morgonen/förmiddagen när solen ligger på eller om man vill ha en sval stund på kvällen.

Läget mitt på Linnégatan är utmärkt. För den som vill äta och dricka något gott finns alla valmöjligheter längs Linnégatan. Om det är rekreation som eftersträvas så ta en promenad till Slottsskogen, Änggården eller Botaniska. Allt på behändigt avstånd.

Bra förening som investerat mycket pengar i en välrenoverad sekelskiftesfastighet.

Hall
+
Efter att ha passerat den fina ekporten i entrén, njutit av de fint målade väggarna med bröstpanel och tagit hissen eller trapporna till våning fyra så bjuds vi in till en rymlig hall som binder samman lägenheten. God plats för avhängning och utrymme för att hälsa gästerna välkomna. Avhängning för ytterkläderna och samtidigt plats för en hallmöbel. I taket finns rikligt med downlights och väggarna har en diskret bruten ljus nyans. Hallen presenterar både matsalen och vardagsrummet.

Matsal/Sovrum
+
Rakt fram från hallen ligger allrummet som idag fungerar som matsal men som utan vidare kan fungera som sovrum för den som önskar. Rummet upplevs som väldigt stort och luftigt och erbjuder olika möbleringsmöjligheter. Den väl tilltagna takhöjden överstigande 3 m (!) gör att känslan är luftig och skön. En rundad yttervägg med fönster mot balkongen bryter av fint mot de annars raka väggarna. Här ifrån har man en storslagen utsikt både mot balkongen och ut över Linnés takåsar. Väggarna är målade i en bruten vit nyans och det massiva parkettgolvet i klassisk fiskbensläggning bryter snyggt. Här finns också rymliga garderober.

Balkong
+
Balkongen mot Linnégatan där du gärna avnjuter frukosten eller deltar i Linnéstadens myller kvällstid. Trätrall som underlag ger rätt känsla. Med det sydostliga läget ligger solen på under morgonen och förmiddagen. Under kvällstid så njuter man av himlens alla färger och sitter svalt och skönt. Med det höga läget har man utsikt längs Linnégatan i båda väderstreck.

Vardagsrum
+
Ett härligt sekelskiftesrum i fil med matsalen som skiljs av dubbla spegeldörr med tidsenliga beslag och fint målade ytor. Väggarna går i ljusa toner, det är högt i tak och med dubbla fönster med överljus så blir rummet ljust och inbjudande samt att det erbjuder en härlig utsikt över takåsarna och Skansen Kronan! Som gjort för att kura ihop sig i soffan med en god bok eller i läshörnan som självklart ryms. Längs ena väggen finns en platsbyggt en smakfull hylla - både praktiskt och snyggt.

Kök
+
Stilrent i vitt, med ett jätteutbud av förvaring och matlagningsglädje. Köket renoverades av föregående ägare år 2008 och inget lämnades åt slumpen. Med fokus inställt på funktion och stil så gjordes köket om från grunden. Alla vitvaror är i rostfritt. Kyl och frys från Siemens - hög kvalité med funktioner som is och vatten. Integrerad induktionshäll, varmluftsugn och en egen "tvättstuga" med tvättmaskin och torktumlare, fint avskärmat bakom släta skjutdörrar. Här bakom erbjuds även bra extra förvaring tack vare praktiska Elfasystem. Bänkskivan är i stilrent vit laminat, med estänkskydd i borstat stål ovan och downlights för bästa arbetsbelysningen. Matplats för många intill fönstret. Allt upplyst av rikligt med downlights i taket. På golvet ligger ekparkett.

Sovrum
+
Mot gården, precis så tyst och lugnt som det ska vara. De ljusa tonerna på både väggar och tak gör att det är både inbjudande och glatt. Nylagd ekparkett på golvet och downlights i taket. Lätt att sätta in garderober för den som önskar. En skjutdörr har satts in för att nyttja rummet på bästa sätt. Sov lugnt, länge och skönt.

Badrum
+
Ett rymligt, fräscht badrum renoverat 2004. Man har på senare år gjort en uppfräschning med snygg kommod, ny toalett, nya skåp samt armaturer under 2009. Färgerna är tidlösa, med vitt kakel på väggar, en ljus bård av grå kakel samt grå klinker.

Övrigt
+
Till lägenheten medföljer ett stort förråd på vinden. Fastigheten är ansluten till Got Net (kablar infrästa i väggen). Boendeparkering ca 635 kr/månad. Tvättstuga finns i källarplan på Nordhemsgatan 50.

Ansvarig Mäklare

Tony Henschel

Partner / Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 13

tony@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!