Kungsgatan 7B

Smart planerad funkislägenhet om 26,5 kvm belägen på vån 2 av 5 (hiss) i tidstypisk fastighet. Ett rofyllt läge mot Luntantugatan och samtidigt med allt roligt runt hörnet. Renoverat kök, badrum med klassiska materialval, nymålade ytskikt, en klädkammare och stort fönsterparti i original. Inarbetad förening med stabil ekonomi.


Kungsgatan 7B

Bostadsrätt

1 + Kök

1635 kr/mån

3 av 5 (hiss finns)

26.5kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Det är något speciellt med atmosfären som råder vid början av Kungsgatan. Här står pampiga tegelfastigheter på rad och mixen av restauranger, kaffebarer och folkmyllret ger en kontinental känsla. Längs muren utanför Piccolino varvas en snabb espresso med lunch på stående fot, behöver du något mer mättande så finns populära foodtrucks där Kungsgatan och Esperantoplatsen möts och längs med Rosenlundskanalen trängs alla soldyrkare på restaurangernas uteserveringar för en bit mat kombinerat med sol. Det finns något för alla och för dig som skall vidare är det nära till innerstadens alla stadsdelar. På sju minuters promenad når du Linné, Vasa, Haga, Avenyn och kommande Skeppsbron. Dessutom har det nya resecentrat Stenpiren gjort att du enkelt tar dig med båt över till Hisingssidan. Är det avkoppling och grönska du söker finns både Slottsskogen och Kungsparken inom räckhåll. Varför inte handla med dig lite gott på vägen hem från promenaden, med Feskekörkas utbud runt hörnet blir middagarna lite roligare även till vardags.

Kungsgatan 7B är en tidsenlig trettiotalsfastighet och här är nu denna funkispärla till salu. Lägenheter från 30-talet är kända för sin strama och sparsmakade stil samt funktionella planlösningar och detta hem är inget undantag. Det rofyllda läget mot Luntantugatan ger dig en möjlighet att bo lugnt och avkopplande och samtidigt ha omedelbar närhet till shopping och folkvimmel på Göteborgs trivsamma gator. En vitmålad entré välkomnar er och den tidsenliga hissen tar er upp till tredje bostadsplanet och detta mysiga hem. Till lägenheten för ett källarförråd.

Hall:
+
Väldisponerad hall med plats för avhängning och hallspegel direkt till vänster. Från hallen nås en klädkammare samt badrummet. Hallens väggar är målade i en dov grågrön ton som ger ett behagligt lugn och på golvet ligger gråvitrutiga vinylplattor.

Badrum
+
Till höger om hallen ligger det helkaklade badrummet, renoverat av föreningen 2007. Väggarna utgörs av vita kakelplattor och på golvet ligger kvadratiskt klinker i en grågrön ton. Samma färg fångas upp i en smal bård som löper längs med väggarna. badrummet är utrustat med dusch med glasade vikdörrar, vitt handfat med vitt spegelskåp, wc-stol samt handdukstork.

Allrum
+
Ett ljust och luftigt rum med vitmålade väggar och klassisk stavparkett av ek på golvet. Funkiseran är känt för sin sparsmakade och stilrena byggnadsstil och stora fönsterpartier i original, höga fotlister och en fin fönsterbänk i sten påminner om 30-talet. Här inne ryms sovplats och matbord och utanför fönstret lockar Luntantugatans grönska.

Köksdel
+
Smart planerad köksdel, renoverad 2014. De mörka luckorna utgör en fin kontrast mot vitmålade väggar och köket är utrustat med diskho, häll, fläkt samt kyl/frys.

Ansvarig Mäklare

Sofia Vansvik

Partner / Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 19

sofia@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!