Klareborgsgatan 34 D

Högst upp i huset med ett eget våningsplan ligger den här välplanerade landshövdingetvåa med ett lugnt läge helt utan insyn. Inbäddad i grönska och med ett fantastiskt ljusinsläpp. Extremt välskött föreningen med låga avgifter, bredband ingår. Tillgång till övernattningsrum och orangeri.


Klareborgsgatan 34 D

Bostadsrätt

2 + kök

1459 kr/mån

3 av 3 (ej hiss)

56kvm

Rum för rum

Allmänt
+
En smakfull och ljus landshövdingetvåa med låg avgift, genomgående planlösning och insynsskyddat läge på våning 3/3 i hjärtat av Majorna. Det perfekta boendet för dig som trivs i stadens puls men som också vill ha ett hem med lugn och ro omkring dig. Här bor ni på ett eget våningsplan i en oerhört trivsam förening med exceptionellt god ekonomi där avgiften inte har höjts sedan 1993. Föreningen stoltserar med bl a ett fantastiskt orangeri som ligger beläget på den grönskande innergården, här finns plats för 10 sittande personer och är utrustat med både el och infravärme. Som om inte detta vore nog så erbjuder föreningen även sina medlemmar ett övernattningsrum som man kan hyra för 50:-/natten, hobbyrum samt en samlingslokal. I detta hem kan du njuta av alla fördelar ett centralt boende kan erbjuda. Runt hörnet finns trevliga caféer, mysiga kvarterskrogar och småbutiker och en bit bort så kan man njuta av Slottsskogens grönska och motionsspår. Lägenhetens 56 kvadratmeter bjuder på en trevlig disposition med sovrummet väl avskilt, vackra spegeldörrar, renoverade ytskikt, vitmålade brädgolv och rikligt med förvaring i form av bl.a välbevarade originalskåp.

Hall
+
Kliv in genom den trevliga porten och ta trapporna upp till tredje våningen. Väl inne i hallen finns plats för avhängning i två inbyggda originalgarderober som rymmer det mesta. Här erbjuds också förvaring i form av vägghängda skåp. Väggarna är gråmålade av fackmän och golvet pryds av vitmålat inlagt brädgolv. Hallen sammanbinder lägenheten på bästa sätt och härifrån nås samtliga rum.

Vardagsrum
+
Rakt fram från hallen ligger det stora vardagsrummet - ett rum för socialt umgänge och trivsel med en fri utsikt över de vackra omgivningarna. Den generösa takhöjden gör att rummet upplevs som otroligt rymligt och luftigt och här ryms med enkelhet soffa, bokhylla samt läshörna. Vita väggar och vitmålat originalbrädgolv förhöjer den ljusa känslan och ger en neutral bas att inreda efter.

Kök
+
Rymligt kök med väl tilltagen skåpsförvaring och arbetsyta. Skåpsinteriören består av gråmålade spegeldörrar och är utrustad med spis, diskmaskin samt kyl/frys. På väggarna sitter en vacker bröstpanel som är vitmålad och över den så pryds väggen av tapet från William Morris. På golvet ligger vitmålat inlagt brädgolv.

Sovrum
+
Perfekt stort sovrum som ligger väl avskilt från de sociala ytorna och är beläget mot den lugna gården. Här ryms dubbelsäng med sängbord och klädförvaring. På golvet ligger originalbrädgolvet kvar som även det har vitmålats. Väggarna är vita och tapeten Golden Lily Green/Red ifrån William Morris bryter av på ett stilfullt sätt.

Badrum
+
Klassiskt och stiligt badrum som totalrenoverades av fackmän år 2010. Väggarna är prydligt vita och på golvet ligger ett grå/svart klinker. Ett lagom stort badrum som rymmer duschhörna, handfat med kommod samt en handdukstork.


Övrigt
+
Diskussioner har pågått om att få köpa loss vindsyta ovanför lägenheten för att bygga upp och skapa en etagelägenhet. I och med att man är den enda lägenheten på våningsplanet kan man använda den befintliga trappan upp till vinden. Kostnaden per/kvm har tagits fram och är 9800:-/kvm. Bygglov finns inte. En omröstning har gjorts med en majoritet är för ombyggnad. Nästa steg är att skicka in till hyresnämnden.
Lägenheten disponerar ett stort vindsförråd om ca 10-15 kvm.

Ansvarig Mäklare

Jim Wetterling

Partner/ Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 17

jim@alvhem.com

Assisterande Mäklare

Andreas Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!