Karl Gustavsgatan 7 B

1,5:a från sent 1800-tal mitt i Vasastaden med 100 procent charm. På 46 smarta kvadrat hittar vi ett exklusivt kök och badrum med tvättmaskin. Ljusa väggar, snyggt parkettgolv och ovanligt bra förvaring. Stor balkong mot vacker innergård.


Karl Gustavsgatan 7 B

Bostadsrätt

1.5 + kök

3033 kr/mån

2 av 5 (hiss finns)

46kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
1,5:an på Karl Gustavsgatan 7 är tveklöst en lägenhet som det är lätt tycka riktigt mycket om. Den som flyttar in i brf Excelsiors vackra sekelskifteshus kan se fram emot detta, bland annat:

* Knäpptyst läge mot fint renoverad innergård.
* En totalrenoverad lägenhet med finish av hög klass.
* Stor balkong med utgång från vardagsrummet - ett ljuvligt uterum när balkongsäsongen närmar sig.

Vårt hem ligger optimalt nära så väl Avenyn som Linné och Haga. Kollektivtrafiken når du lätt och tar dig smidigt runt i staden. Läroverk som Handelshögskolan, KTB och Göteborgs Universitet finns i området. Känner du för att varva ner och smita undan från stadslivet för en stund finns flera grönskande parker att tillgå, bland annat Vasaparken, Hagaparken och Kungsparken. När du väl satt din fot i Vasa är det svårt att släppa taget!

Entré
+
Lägenheten ligger två trappor upp med lugnt gårdsläge och avstånd från stadspulsen nedanför. Hit tar du dig via den kullerstenbelagda innergården. Bilden som möter dig när du stiger innanför säkerhetsdörren är som hämtad ur ett inredningsmagasin och det är lätt att se att detta hem har skapats med både eftertanke och kärlek. Den lilla entrésmutten har bra plats för avhängning.

Kök
+
En dröm för både kock och gäster. Inredningen är italiensk och består av vita, släta luckor. Bänkskivan i lavasten bryter fint mot mosaiken på väggen. Underlimmad diskho underlättar avtorkning av bänkskivan och förstärker kökets moderna touch. Downlights ovanför arbetsbänken och infällda dimbara spotlights i tak ger bra belysning. Vitvarorna kommer från Smeg och såväl, inbyggnadsugn, micro, fläkt och kyl/frys är av rostfri design. Diskmaskinen är integrerad bakom de vita luckorna. Väggarna är släta och målade i en bruten vit ton och på golvet ligger oljad ekparkett. Matplats för minst fyra personer.

Badrum
+
Mellan köket och vardagsrummet ligger det helkaklade badrummet med påkostade materialval, renoverat så sent som 2006/2007. Väggar i svart skiffer och ljus marmor på golvet. Självklart finns behaglig golvvärme. Badrumsinredningen som går i vitt och trä består av handfat, spegelskåp med ovansittande belysning, wc-stol samt dusch med stor taksil och handdusch. Tvättmaskin och torktumlare gör badrummet komplett.

Vardagsrum
+
Vardagsrummet är lägenhetens själ och hjärta. Kvadratmetrarna tillåter både soffa, tv-möbel och läshörna, vilket gör detta till så väl ett optimalt studentboende som en perfekt lägenhet för både singlar och par. Detta är ett rum som andas värme och harmoni med vita väggar och oljad parkett. De tre meter höga och glasade balkongdörrarna ger ljus och karaktär åt rummet.

Sovalkov
+
I anslutning till vardagsrummet ligger sovalkoven, med plats för en 160 centimeter bred dubbelsäng. Även här ligger snyggt parkettgolv. Alkoven skiljs från vardagsrummet med lättgående skjutdörrar i frostat glas

Balkong
+
Balkongen byggdes 2007 och fungerar som en förlängning av vardagsrummet. Ett underbart extrarum om sommaren där frukosten, fördrinken eller middagen kan intas. Måtten är imponerande 290 x 160 cm och ger plats för matbord, solstol och en hel del blommor. Allt ramas in av ett svart och snyggt smidesräcke.

Ansvarig Mäklare

Tony Henschel

Partner/ Reg Fastighetsmäklare

0766-44 66 13

tony@alvhem.com

Assisterande Mäklare

Andreas Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!