Fjällgatan 3M

Landshövdingsetta med genomgående planlösning och stort kök med härlig utsikt mot föreningens lummiga innergård. Vackra vitbehandlade brädgolv och nyrenoverade ytskikt. Stabil HSB-förening med god ekonomi och flera gemensamhetsutrymmen såsom bl a gästlägenhet, gym & bastu!


Fjällgatan 3M

Bostadsrätt

1 + kök

2112 kr/mån

1 av 3 (ej hiss)

32.7kvm

Rum för rum

Allmänt
+
Som Linnés förlängda arm löper Fjällgatan upp mot kvarteren kring G:a Masthugget. Charmiga Landshövdingehus från 1930-talets början pryder tillsammans med mysiga små kvartersbutiker stadsbilden. Här bor du med direkt närhet till både motionsspåret i Slottsskogen och Linnés sjudande kafé- och restaurangliv. Ta bara trappan ner vid Oscar Fredriks kyrka och ta ett glas vin på någon av uteserveringarna eller varför inte en middag på en av restaurangerna i "Lilla Italien" på Nordenskiöldsgatan. Längs med Fjällgatan finns annars bl.a. pizzeria, minilivs samt ekologisk frukt- och grönsakshandel. För dig som vill åka kollektivt går buss 60 flitigt precis utanför på gatan. Annars nås även prinsgatans spårvagnshållplats på ett par minuter. Brf Nybygget är en stabil och välskött förening som erbjuder något för alla. Njut av den flitigt nyttjade gemensamma innergården, din egen gröna oas mitt i stan, med prunkande körsbärsträd, utemöbler och grill. Föreningen erbjuder också sina medlemmar gym och bastu för en mindre månatlig kostnad för en lugn avkopplande stund. För långväga gäster finns en praktisk övernattningslägenhet att tillgå för 100 kr/natt.

Här erbjuds nu möjligheten att bli ägare av en välplanerad genomgångsetta med nyslipade och vitpigmenterade originalgolv och nyrenoverade ytskikt utfört av fackmän. Den ljusa färgsättningen tillsammans med de stora fönsterpartierna gör att lägenheten upplevs ljus och luftig. Är du renoveringssugen så skulle eventuellt köket kunna flyttas till vardagsrummet till fördel för ett rofyllt sovrum in mot gården.


Hall
+
Kliv in genom den stora porten på Fjällgatan och genom föreningens lummiga innergård. En halv trappa upp välkomnas du av en ljus hall med ett bevarat originalskåp. Vitpigmenterade och nyslipade originalgolv och väggarna är nymålade i kulören "kalk" ifrån Jotun.

Allrum
+
De sociala utrymmena är trevligt disponerade, vilket gör att lägenheten upplevs som större än sina kvadratmetrar. Allrummet är stort nog att rymma både soffgrupp, läshörna och säng. Ett generöst tilltaget fönsterparti åt söder gör att rummet badar i ljus. Även här ligger originalgolven som löper tröskelfritt genom hela lägenheten.

Kök
+
Det rymliga och väldisponerade köket har en ombonad känsla men i äldre utförande. Med vita släta köksluckor samt gott om förvaring i vinkel. Här erbjuds en härlig utsikt över föreningens prunkande och välskötta innergård som är en mycket uppskattad plats varma vår- och sommardagar.

Badrum:
+
I direkt anslutning till hallen ligger badrummet som idag erbjuder duschhörna, wc-stol och handfat med översittande spegel samt ett väggskåp.Väggarna är kaklade och på golvet ligger en våtrumsmatta.

Ansvarig Mäklare

Andreas Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!