Fjällgatan 3 M

Välbevarad landshövdingsetta med genomgående planlösning, stort kök och en underbar balkong mot föreningens lummiga innergård. Vackra vitbehandlade brädgolv och fräscha ytskikt. Stabil HSB-förening med god ekonomi och flera gemensamhetsutrymmen såsom bl a gästlägenhet, gym & bastu!


Fjällgatan 3 M

Bostadsrätt

1 + kök

2471 kr/mån

2 av 3 (ej hiss)

37kvm

Rum för rum

Allmänt
+
Som Linnés förlängda arm löper Fjällgatan upp mot kvarteren kring G:a Masthugget.Charmfulla Landshövdingehus från 1930-talets början pryder tillsammans med mysiga små kvartersbutiker stadsbilden. Pittoreskt och småskaligt är nyckelorden i dessa kvarter, som trots sitt centrala läge är avslappnat och lugnt - en atmosfär som är svår att sätta fingret på men som alla älskar. Här bor du med direkt närhet till både motionsspåret i Slottsskogen och Linnés sjudande kafé- och restaurangliv. Ta bara trappan ner vid Oscar Fredriks kyrka och ta ett glas vin på någon av uteserveringarna eller varför inte en middag på någon av de trevliga restaurangerna på Tredje långgatan? För dig som vill åka kollektivt går buss 60 flitigt precis utanför på gatan. Annars nås även Prinsgatans spårvagnshållplats på ett par minuter. Brf Nybygget är en stabil och välskött förening med lite countryclubkänsla. Här finns verkligen något för alla. Njut av den gemensamma innergården med prunkande körsbärsträd och utemöbler eller boka upp relaxavdelningen efter en dag på jobbet. För gästerna så finns även en övernattningslägenhet att tillgå.

På hög andravåning, ligger denna ljusa, fräscha och välplanerade genomgångslägenhet med en underbar balkong belägen. Planlösningen är optimal tack vare de välutnyttjade kvadratmetrarna. De vackert nyslipade brädgolvet samt de ljusmålade väggarna ger tillsammans med det generösa ljusinsläppet en luftig känsla.

Hall:
+
Efter att ha passerat den lummiga innergården, och tagit två trappor upp, stiger man in i den trivsamma och välplanerade hallen. Det nyslipade brädgolvet ger den känsla man eftersträvar ett landshövdingehus och väggarna är nytapetserade med en tapet från William Morris. Direkt till vänster så finns en praktisk garderob i original som smälter in på ett fint sätt.

Vardagsrum:
+
Med stort fönster i söder blir detta rum både ljust och mysigt. Vardagsrummet rymmer både soffa, säng, bokhylla och arbetsplats. Väggarna är målade i en vacker ljusgrå nyans och golvet pryds även här av bevarade brädor från när huset byggdes.

Badrum:
+
I direkt anslutning till hallen ligger badrummet som idag erbjuder duschhörna, wc-stol och handfat med översittande spegel och en tvättmaskin- Väggarna är kaklade (samt beklädda med vitt kakeldekor) och på golvet ligger en våtrumsmatta.

Kök och balkong:
+
Det rymliga och väldisponerade köket har en ombonad och fräsch känsla. Med vita släta köksluckor samt gott om förvaring i vinkel Genom glasade pardörrar så når man den härliga balkongen.Här erbjuds en härlig utsikt över föreningens prunkande och välskötta innergård och är en mycket uppskattad plats varma vår- och sommardagar.


Lägenheten är uppmätt till 37 kvm. I förvaltarens information så står den registrerad som 36,2 kvm

Ansvarig Mäklare

Andreas Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!