Erik Dahlbergsgatan 8 C

Den perfekta vindsettan för dig som söker det lilla extra! Låt dig hänföras av högt till tak, effektfulla kontraster och klassiska vindsattribut. Ljuset från väst och från takfönstret flödar in och framhäver fint de nyrenoverade ytskikten. Oerhört välskött och nästintill skuldfri förening med låga avgifter och gästlägenhet.


Erik Dahlbergsgatan 8 C

Bostadsrätt

1 + kök

1255 kr/mån

5 av 5 (ej hiss)

35kvm

Planlösning

Rum för rum

Allmänt
+
Låt oss presentera en underbar vindspärla i ett av de vackra sekelskifteshusen på Erik Dahlbergsgatan, Vasastans kanske mest attraktiva adress. Tyst och lugnt gårdsläge, men ändå så centralt! En lägenhet som andas harmoni och här har skapats ett boende som slår det mesta. Social planlösning med en skön öppenhet mellan allrum och kök. Takbjälkar, murstockar och takfönster bidrar tillsammans med de nyrenoverade ytskikten till en riktigt fin helhet. Ni bor i en nästintill obelånad förening med låga avgifter, dessutom med trevliga gemensamhetsutrymmen såsom exempelvis gästlägenhet. Med grönskan i bakgrunden och den sparsamma trafiken på gatan är detta en liten oas mitt i stan.
Utanför dörren finns allt man behöver inom bekvämt avstånd. Runt hörnet finner Vasagatan med dess rika utbud av caféer, restauranger, livsmedelsbutiker och träningsanläggningar. Handelshögskolan och några kvarter bort, i motsatt riktning, ligger Chalmers tekniska högskola.

Hall
+

Lägenheten nås via den mysiga innergården och högst upp i trapphuset möts du av ljuset. Redan här förstår man att detta är ett hem med fantastiska kvalitéer. Väggarna är målade i en varm bruten grå nyans och på golvet ligger nyslipat och vitpigmenterat ekgolv.

Vardagsrum
+

Ett luftigt och oerhört välplanerat allrum som man enkelt kan skärma av och på så vis skapa en sovalkov. Takhöjden är slående och ljuset från takfönstret flödar in. Fönstren är utrustade med elektriska persienner. Här finns gott om vindsattribut såsom synliga takbjälkar, murstockar samt framtagen tegelvägg. De dovt grå väggarna harmonierar snyggt med det vitpigmenterade ekgolvet och gör det enkelt att inreda.

Kök
+

Mysigt kök i öppenhet till allrummet. Här ryms ett mindre matbord intill fönstret. Köket är utrustat med induktionshäll (2018), ugn, kyl/frys och diskmaskin. Skåpsluckorna är nymålade i en härligt grå färg och harmoniserar fint med bänkskivan i ek.

Badrum
+

I anslutning till allrummet finner du badrummet. Badrummet är precis lagom stort, och här ryms duschhörna, wc-stol, tvättställ och spegel. Helkaklade väggar och klinkergolv i en beige ton.

Ansvarig Mäklare

Andreas Lundberg

Partner / Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!