Eldaregatan 2C

Här erbjuds nu en optimalt planerad genomgångsetta på våning 3/3 med en häpnadsväckande utsikt ner mot hamninloppet, Skansen krona och över takåsarna. Lägenheten ligger belägen i ett vackert och välbevarat landshövdingehus med ett lugnt och avskilt läge i G:a Masthugget, ett stenkast från Slottskogen och Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk. Trevlig Brf med två hyresrätter kvar!


Eldaregatan 2C

Bostadsrätt

1 + kök

2993 kr/mån

3 av 3 (ej hiss)

42kvm

Rum för rum

Allmänt
+
Pittoreskt och småskaligt är nyckelorden i dessa kvarter, som trots sitt centrala läge präglas av ett skönt lugn som gör att man direkt känner sig hemma-en atmosfär som är svår att sätta fingret på men som alla älskar. Här har vi nöjet att erbjuda en optimalt planerad genomgångsetta på våning 3/3 med en magisk utsikt ner mot hamnen, Skansen Kronan och över takåsarna. Lägenheten ligger belägen i ett vackert och välbevarat landshövdingehus i en trivsam förening. Här är det välkommet att engagera sig och komma med idéer för hur man på bästa sätt för kan förädla huset och föreningen inför framtiden.

Vardagsrum
+
Ljust och luftigt vardagsrum med en hänförande utsikt ner mot hamninloppet, Skansen Kronan och Linnés takåsar. Här ryms med enkelhet soffa, säng, skrivbord och bokhylla. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita och tapeten "Beata" från Sandberg bryter snyggt av på en av väggarna.

Kök
+
Rymligt kök med mycket förvaring och med plats för många. Arbetsytorna är väl tilltagna och skåpsluckorna är klassiskt vita. Här finns även tre vackra originalskafferi bevarade.Väggarna är målade i vitt och även här ligger ekparkett.

Hall
+
Välkomnande och ljus hall i perfekt disposition. Utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i form av tre garderober samt gott om plats för hatthylla, skoställ och stol.

Badrum
+
Badrummet inrymmer dusch, handfat, spegelskåp, handdukstork och WC. Golvet är belagt med våtrumsmatta och väggarna klädda med vitt kakel med grå bård.

Ansvarig Mäklare

Andreas Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!