Eldaregatan 2C

Vill ni bo i en optimalt planerad genomgångslägenhet med ett högt och fritt läge med en svårslagen utsikt över Skansen kronan, hamnen och Linnés takåsar? Nu erbjuds möjligheten att bli lycklig ägare till denna bevarade landshövdingepärla, som trots sitt centrala läge präglas av ett skönt lugn som gör att man direkt känner sig hemma.


Eldaregatan 2C

Bostadsrätt

1 + kök

2993 kr/mån

2 av 3 (ej hiss)

42kvm

Rum för rum

Allmänt
+
Välkommen upp till toppen av Göteborg! Masthugget tronar som en levande stadsdel med god utsikt över hela staden. Områdets historia går tillbaka ända till 1600-talet då tillverkningen av skeppsmaster var som intensivast här. Charmiga Landshövdingehus från tidigt 1900-tal blandas med folkhemsbyggen från sent 60-tal och tidigt 70-tal. Här bor du med direkt närhet till både Slottsskogen och Linnés sjudande kafé- och restaurangliv, ta trappan ner vid Oscar Fredriks kyrka och ta ett glas vin på någon av uteserveringarna eller varför inte en middag på en av restaurangerna i "Lilla Italien" på Nordenskiöldsgatan. Längs med Fjällgatan, Linnéstadens förlängda arm, finns bland annat pizzeria, minilivs, ekologisk frukt- och grönsakshandel samt det populära bageriet Bullen och Brödet. För dig som åker kollektivt går buss 60 flitigt precis utanför som tar dig till Centralstationen på 16 min. Ni välkomnas nu till en optimalt planerad genomgångsetta med ett högt och fritt läge med en svårslagen utsikt över Skansen kronan, hamnen och Linnés takåsar.

Hall
+
Välkomnande och ljus hall med perfekt disposition. Det finns gott om plats för hatthylla, skoställ samt rejält med förvaringsmöjligheter i form av tre garderober.

Vardagsrum
+
Ljust och luftigt vardagsrum med en hänförande utsikt mot Skansen Kronan, hamninloppet och Linnés takåsar. Här ryms med enkelhet soffa, säng, skrivbord och bokhylla. Vackert brädgolv i original pryder golvet och väggarna är vitmålade.

Kök
+
Rymligt kök med hela tre originalskåp som är vackert bevarade. Arbetsytorna är väl tilltagna och skåpsluckorna är klassiskt vita. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett ljust parkettliknande laminatgolv.

Badrum
+
Badrummet nås från hallen och är förhållandevis rymligt till ytan. Här ryms dusch, handfat, spegelskåp, handdukstork och WC. Väggarna är helkaklade i vitt, med en grå bård och på golvet ligger en våtrumsmatta.

Ansvarig Mäklare

Andreas Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Assisterande Mäklare

Sara Wibréus

Partner/Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 66 15

sara@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!