Eldaregatan 2 B

Optimalt planerad genomgångsetta på våning 3/3 med en mängd originalcharm bevarad och med ett av G:a Masthuggets absolut bästa lägen. Njut av det fria läget med takåsar och himlen i blickfånget som ger en skön frihetskänsla. Renoverade ytskikt och nyslipade brädgolv.


Eldaregatan 2 B

Bostadsrätt

1 + kök

2888 kr/mån

3 av 3 (ej hiss)

40kvm

Rum för rum

Allmänt
+
Välkommen upp till toppen av Göteborg! Masthugget tronar som en levande stadsdel med god utsikt över hela staden. Områdets historia går tillbaka ända till 1600-talet då tillverkningen av skeppsmaster var som intensivast här. I dag är Masthugget Linnéstadens förlängda arm. Charmiga Landshövdingehus från 1900-talets början blandas med folkhemsbyggen från sent 60-tal och tidigt 70-tal. Här erbjuder vi nu en optimalt planerad genomgångsetta på våning 3/3 med en mängd originalcharm bevarad och med ett av G:a Masthuggets absolut bästa lägen. Njut av det fria läget med takåsar och himlen i blickfånget som ger en skön frihetskänsla. Lägenheten ligger belägen i ett vackert och välbevarat landshövdingehus i en trivsam förening. Här är det välkommet att engagera sig och komma med idéer för hur man på bästa sätt för kan förädla huset och föreningen inför framtiden. Ovanför lägenheten så finns en stor råvind, där delar av den används som förråd till respektive lägenheter. Varför inte undersöka möjligheten att köpa loss en del av den och bygga en etagelägenhet?

Hall
+
Ni välkomnas av hallen som binder samman hemmet på ett naturligt sätt, här finns tre garderober samt plats för skoställ, hatthylla samt en sittbänk. Tack vare lägenhetens genomgående planlösning, med fönster i två väderstreck, får hallen ett härligt ljusinsläpp. Här möts du av de nyslipade och vitpigmenterade plankgolven som är genomgående i hela lägenheten. Väggarna är nymålade i vitt.

Vardagsrum
+
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med nyslipade och vackert vitpigmenterade originalgolv. Ytskikten är även här nymålade i vitt och här ryms med enkelhet soffa, säng och skrivbord

Kök
+
Rymligt och insynskyddat kök med mycket förvaring i form av hela tre vackert bevarade originalskåp. Arbetsytorna är väl tilltagna och skåpsluckorna är nymålade och spisen och kylskåpet är helt nya. De fasade vita kaklet över arbetsytorna skapar fin harmoni. Väggarna är målade i vitt och på golvet så ligger även här det vackra och vitpigmenterade originalgolvet.

Badrum
+
Enklare badrum som inrymmer dusch, handfat, spegelskåp, handdukstork och WC. Golvet är belagt med våtrumsmatta och väggarna klädda med vitt kakel med en grå/blå bård.

Ansvarig Mäklare

Andreas Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare

0766-44 06 62

andreas@alvhem.com

Bor du i något av områdena vi arbetar i och planerar att flytta? Eller funderar du på vad din lägenhet är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!